Internetdaten, steeds meer mensen wagen zich eraan. De drukte van het leven brengt met zich mee dat mensen minder gaan stappen en vaker thuis op de bank zitten. Gelukkig bestaan er dan internetsites waardoor je toch in contact kan komen met die leuke jongen of meid.

Waarom internetdaten?
Zoals in de inleiding al kort werd gezegd: de mens van deze tijd heeft het steeds drukker. Men is moe van zijn werkdag en ploft liever neer op de bank dan dat er nog naar de kroeg wordt gegaan. Steeds meer mensen hebben het gevoel dat ze een liefdespartner niet in het dagelijks leven tegen zullen komen en zijn op zoek naar een andere manier waarop dat wel kan. Dan is internetdating dé oplossing. Veel mensen vinden het ook wel een veilig idee: lekker achter de computer/laptop zitten met een kopje thee en kijken welke mensen zich naast jou ingeschreven hebben op zoek naar contact. Als iemand je leuk lijkt zoek je contact, is diegene niets dan zoek je verder. Tegelijkertijd kun je checken of jij nog goed ''in de markt'' ligt.

Hoe werkt internetdating?
Op iedere datingsite maak je eerst een profiel aan. Je kan meestal zelf bepalen wat en hoeveel je over jezelf prijs geeft.
Mensen die zich ook hebben aangemeld kunnen jouw profiel bekijken en ervoor kiezen op jou te reageren met een berichtje of een chatsessie. Jij kan op jouw beurt bepalen of je daarop in gaat of niet. Niets is verplicht.
Ook kun jij reageren op het profiel van anderen in de hoop dat je een antwoord terug krijgt. ( bron:
http://pc-en-internet.infonu.nl/communicatie/63808-internetdaten-iets-voor-jou.html )

Dating en kennismaking

be2
We zijn momenteel bezig de internationale datingsites te screenen op betrouwbaarheid. Binnenkort zal ook deze rubriek geheel werken.
aaaaaaaaaaaaiii