Speciaal voor webwinkelstraatje  hebben wij  van Kids Impulz in Augustus een Kortingscode aangemaakt voor 5% korting met code KIDZNAZOMER5

Speciaal voor webwinkelstraatje  hebben wij  van Kids Impulz in Augustus een Kortingscode aangemaakt voor 5% korting met code KIDZNAZOMER5

Er is zo veel in babyland maar toch ook weer niet alles…. Veel handige “must have” producten die je nodig hebt met kleine kinderen blijken moeilijk verkrijgbaar en daarom ontwikkelde KidZ ImpulZ deze unieke artikelen zelf! Denk aan een groot, zacht en écht dik speelkleed of buitenspeelkleed, wat je ook nog heel gemakkelijk mee kunt nemen. Of zo’n extra groot aankleedkussen XXL die mee gaat tot het kindje zindelijk is. Peuterstoeltjes, kleuterstoeltjes, tipi tenten en zitzakken in 3 maten en 25 kleuren. En tegen een kleine meerprijs kan alles gepersonaliseerd worden met naam of leuke kreet! Allemaal woon- en speelaccessoires die het dagelijkse leven met kleine kids extra makkelijk maken. Producten die veelal ontwikkeld zijn op basis van eigen ervaringen en hun bestaansrecht in 12 jaar meer dan bewezen hebben.