Vroegboekperiode
Bij Eliza was here staan de aankomende weken in het teken van de early booking (vroegboeken voor 2020).

bestemmingen vroegboeken voor 2020
• Karpathos
• Lesbos
• Corfu
• Mallorca
• Zakynthos
• Kreta
• Puglia
• Noord-Portugal
• Andalusië
• Alentejo (nieuwe bestemming!)

Individuele accommodaties met aanbiedingen
Deze accommodaties hebben allen een vroegboekkorting van 20% tot maximaal 30%:

Eliza was here is altijd op zoek naar unieke en bijzondere vakantieadresjes rondom het Middellands Zeegebied. Geen hordes toeristen, maar onontdekte vakantieadresjes. Unieke plekjes ver weg van massatoerisme, waar kleinschaligheid en genieten centraal staan. Het aanbod van Eliza was here is geschikt voor rustzoekers en levensgenieters waarbij men verzekerd is van een authentiek plekje. Bij iedere vliegvakantie is een huurauto bij de prijs inbegrepen, zodat de omgeving verder ontdekt kan worden.