Bij Jumbo.com is er op dit moment een online baby-only actie beschikbaar. Op verschillende producten loopt er een 4+2 gratis actie. De actie is geldig tot en met 24-02-2020.  De volgende producten krijgen in de actie de meeste korting en de meeste aandacht:

Actiemechanisme is 4+2 gratis. onder andere:
• PAMPER PREM PROTECT M2 –
• OLVARIT ABRIK APPL BAN –
• OLVARIT SPAGHETT BOLO –
• ZWITSAL LOTION WIPES 6X65 –
• ZWITSAL WASGEL POMP 500ML 

Jumbo is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Met Jumbo’s succesvolle 7 zekerheden formule groeit het bedrijf de afgelopen jaren flink door. Jumbo staat voor een uitgebreid assortiment tegen de laagste prijs en extra service voor de klant. Online boodschappen doen wordt steeds belangrijker voor de Nederlandse consument, daarom is ook Jumbo hiermee gestart in 2016.