Valentijnsactie 728x90

Plopsa.be/nl heeft een mooie actie voor haar klanten rondom Valentijnsdag. 
Actie: 40% korting op tickets >1m
Kortingscode: VALENTIJN
Geldig: 12-02-2020 tot en met 15-02-2020
Voorwaarden: Geldig op de parken Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden & Holiday Park

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, bestaat uit 7 parken. In Nederland vindt men het indoorpretpark Plopsa Indoor Coevorden. In België bevindt zich het themapark Plopsaland De Panne, het op dezelfde site gelegen waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. Vlakbij Mannheim in Duitsland ligt het Plopsa-park Holiday Park en in september 2018 is ook het eerste Plopsa-park geopend in Polen, onder de naam Majaland Kownaty.