De Italy weeks zijn aangebroken, Speciaal hiervoor heeft Vacanceselect tijdens deze maand van de liefde de leukste campings in Italië geselecteerd. Zo wordt het vinden van een ideale vakantie alleen nog maar makkelijker!

Kortingen tijdens deze periode lopen op tot maar liefst 38% in zowel het hoog- als laagseizoen.

Ciao a presto!

Gestart als familiebedrijf zo’n 35 jaar geleden, is Vacanceselect uitgegroeid tot de nummer 1 campingaanbieder van Europa. De meer dan 1.200 vakantiebestemmingen uit ons aanbod liggen verspreid in 16 Europese landen. Deze worden zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance. Met het Europese team van 2.000 medewerkers werken ze dan ook aan een topaanbod van – ruim 31.000 – campingaccommodaties waaronder glampingtenten en luxe stacaravans