Grabbelhoek

Babyveilig.nl heeft een speciale actie: van 24-07-2020 tot en met 31-12-2020 krijgen klanten gemiddeld 50% korting op producten in de grabbelhoek!

Actie: gemiddeld 50% korting
Geldigheid: 24-07-2020 tot en met 31-12-2020

De Grabbelhoek is een speciaal hoekje op de website van Babyveilig.nl. In dit hoekje vind je producten van kleuter rugzakjes tot aan nachtlampjes. Wat deze producten allemaal gemeen hebben is dat ze uit het assortiment gaan en we de laatste restjes hiervan opruimen met aansprekende kortingen. De producten voldoen allemaal aan de kwaliteitsvoorwaarden van BabyVeilig en hebben de normale garantie die ook op al onze andere producten zitten. Kortom een prima grabbel(snuffel)hoekje voor de koopjesjager. Zeker in deze tijd waar men zuinig aan doet is dit een prima plek om babyspulletjes te scoren