Nu bij Homediscounter.nl Winteropruiming! Verschillende eetkamerstoelen, dressoirs, tv meubels en andere meubels voor een zeer scherpe prijs. Korting tot wel 40%.

Bij Home Discounter vinden jouw bezoekers mooie en betaalbare interieur items tegen betaalbare prijzen. Home Discounter is een nieuwe en innovatieve online retailer in de Home & Living branche en onderscheid zich door (woonkamer)set deals met hoge orderwaarde en conversie. Dit resulteert in een nieuwe benadering in de nog onbegonnen online meubelbranche.

Jouw bezoekers vinden bij HomeDiscounter.nl zowel de trends als de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wooninrichting. Home Discounter is doorlopend bezig met het uitbreiden van het assortiment en het verbeteren van de klantervaring.

Home Discounter biedt een grote diversiteit van woonstijlen aan voor ieder budget. Daarnaast zetten we conversie verhogende middelen in om de veiligheid en betrouwbaarheid van de online aankoop voor je bezoeker te garanderen. Denk hierbij aan: Aankoopbescherming tot 2500 euro, een CBW-erkenning en Thuiswinkel waarborg. Ook is Home Discounter als innovatieve online speler koploper als het gaat om het aanbieden van flexibele online betaalopties die de klant de mogelijkheid geven om de betaling gespreid, in drie keer of pas bij levering te voldoen.