Met de kortingscode TAN ontvang je 10% korting op alle producten van Jet Set Sun en Curasano. Geldig tot en met 30-09-2021

Kapperssolden.be is een sterk groeiende webshop op het gebied van professionele haarproducten. Wij zijn actief in Belgiƫ, Frankrijk en Nederland. Wij bieden populaire professionele haarproducten tegen een aantrekkelijke prijs.

Het brede gamma van Kapperssolden bestaat uit haarverzorgingsproducten, styling tools, haarstylingsproducten, haarverf en beauty vitaminen. Kapperssolden is er zowel voor de professional als de consument. Ook zijn wij vertegenwoordigd op alle socialmedia kanalen. In ons blog kunnen klanten de laatste tips, tricks en trends lezen op het gebied van haarverzorging. Met andere woorden, Kapperssolden heeft alles voor, in, op, over en rondom het haar.