Assem.nl heeft een speciale actie: van 14-04-2021 tot en met 04-05-2021 heeft Assem.nl speciale moderdagcadeaus. Actie: Moederdag cadeaus Geldigheid: 14-04-2021 tot en met 04-05-2021 Van den Assem biedt een uitgebreid aanbod aan van dames-, heren en kinderschoenen zowel online als in een van de offline winkels. Van den Assem is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Het familiegevoel staat centraal en Van den Assem streeft er altijd naar om naast schoenen, ook een goed gevoel te verkopen aan de klanten. Van den Assem werd in 1910 opgericht door de eerste generatie van het familiebedrijf. Al vrij snel besloot Van den Assem om een duurder segment aan schoenen te verkopen. Het bedrijf begon met slechts één winkel in Rotterdam, maar heeft inmiddels uitgebreid naar meerdere winkels en een webshop.