Nieuw bij Goedgemerkt: Must-have broodtrommel met eigen naam! Naar eigen smaak te personaliseren met leuke en unieke designs voor zowel kinderen als volwassen! De lunchbox is super stevig en heeft verschillende vakjes. De broodtrommel is 100% BPA-, ftalaten- en melamine-vrij. Nu met promotiecode 10% korting én gratis verzending

Goedgemerkt is nooit meer verloren! Goedgemerkt biedt de oplossing om je spullen op een mooie en gepersonaliseerde manier te markeren al dan niet vergezeld met een GoedgeMerkje (icoontje) zodat spullen zelfs herkenbaar zijn voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

De producten bevatten geen giftige inkten, zijn watervast, (vaat)wasser en magnetron veilig. Zij bieden een goede service door binnen een dag verzenden, dit vertaalt zich in een hoge klantwaardering (9,3 op Trustpilot).

Men bestelt bij Goedgemerkt eenvoudig gepersonaliseerde naamstickers die blijven zitten in de vaatwasser en magnetron of stickers die je in kleding kunt plakken, instrijken of instikken. Daarnaast verkopen zij naamplaatjes en bandjes zodat kinderen altijd de contactgegevens van hun ouders bij de hand hebben.