Zuca-europe.com heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 17-04-2021 tot en met 23-04-2021 1 + 1 gratis krijgen op sport & lifestyle tassen.

Actie: 1 + 1 gratis op op sport & lifestyle tassen
Kortingscode: SPRINGTIME
Geldigheid: 17-04-2021 tot en met 23-04-2021

ZÜCA is sinds 2004 op de markt. Wij maken het leven beter – en laten mensen lachen – met onze gepatenteerde, superbestendige en veelzijdige, modieuze trolley’s en tassen. ZÜCA heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen op een gezonde manier hun bezittingen vervoeren. Kinderen kunnen al hun boeken of sportartikelen vervoeren zonder hun rug te belasten, en ze kunnen overal een stoel pakken. Professionals kunnen hun benodigdheden eenvoudig organiseren en beschermen als ze onderweg zijn naar hun klanten met onze reiskoffers of make-up koffers. Outdoor liefhebbers kunnen op avontuur gaan met deze robuuste trolley!