Drogisterij.net gaat weer helemaal los met hun nieuwe acties! Zo krijgen webwinkelstraatje bezoekers 2+1 gratis op Bisolvon, 35% korting op Niveau, tot 65% korting op Robijn wasmiddel, Pampers met korting tot 50% en Make-up met kortingen oplopend tot wel 80%. De acties zijn per direct geldig en bevatten week- en maand acties.

Drogisterij.net is marktleider als online drogist Drogisterij.net biedt een breed assortiment met 73.000 drogisterij-artikelen, met elke week andere aanbiedingen en nieuwe producten. Je kunt voor je website relevante producten door middel van een deeplink opnemen. Met het zeer uitgebreide assortiment is er voor iedere webmaster wel een interessant product. Cadeaus, luchtjes, verzorgingsproducten, afslankproducten, fitness- en sportproducten, seksualiteitsproducten, lenzen en vele andere gezondheidsproducten. Daarnaast verkoopt Drogisterij.net ook vaak ‘exclusieve’, niet meer in de reguliere drogisterij verkrijgbare, producten.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!