Roetgerink.nl heeft een speciale actie: van 03-11-2021 tot en met 14-11-2021 krijgen klanten 50% korting op elke tweede trui, vest, spencer of sweater.

Actie: 50% korting op elke tweede trui, vest, spencer of sweater.
Geldigheid: 03-11-2021 tot en met 14-11-2021

Roetgerink.nl is in ruim 160 jaar uitgegroeid tot hét Modeplein van Twente. Roetgerink.nl heeft een groot en gevarieerd aanbod merkkleding en merkschoenen voor dames, heren en kinderen. Met meer dan 350 Nederlandse én internationale schoenen- en modemerken voor dames, heren én kinderen, voor alle gelegenheden en altijd volgens de laatste modetrends, zal echt iedereen slagen. De winkels en webshop van Roetgerink Mode en Schoenen worden onder andere gepromoot via lokale radio (RTV Oost), verschillende dagbladen en sociale media.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!