Webwinkelstraatje bezoekers profiteren tot en met 25 november 2021 van 15% korting op de volgende merken van de Winter21 collectie: Vingino, New Balance, Bjorn Borg, Munich en Replay.


Over Schoenmaatjes:

Nieuwe kinderschoenen kopen is natuurlijk superleuk om te doen, maar af en toe ook heel lastig. Want welke maat hebben kindervoeten nodig en welke kleur is nou helemaal hip? Wij begrijpen dat je tegenwoordig heel veel vragen hebt. Daarom is Schoenmaatjes er om ouders en kinderen te helpen.Samen gaan we op zoek naar de juiste maat én natuurlijk de schoen die het beste bij je past. Gebruik hulpmaatje om jouw perfecte schoen te vinden. Aan de hand van drie vragen toveren wij zo jouw perfecte schoen tevoorschijn! Registreer jij je als Schoenmaatje? Dan heb je altijd gratis verzending en retour. – Snelle levering – Gratis verzending én retour voor Schoenmaatjes – Kinderlijk eenvoudige webshop – Achteraf betalen mogelijk Bij Schoenmaatjes vind je onder andere de leukste kinderschoenen van: ShoesMe, Vingino, Develab, Giga, Converse, Puma, Skechers, Timberland en Vans.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!