VidaXL heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 15-11-2021 tot en met 25-11-2021 10% korting krijgen bij aankoop van 2 producten.

Actie: Early deals: 10% korting bij aankoop van 2 producten
Kortingscode: EARLYBF10NL
Geldigheid: 15-11-2021 tot en met 25-11-2021
Voorwaarden: Op geselecteerde producten

VidaXL.nl is een internationale online retailer die alles aanbiedt voor een huis, tuin, garage en klussen. vidaXL.nl’s kracht ligt in het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor alle klanten ‘groots leven voor weinig’ mogelijk te maken. Door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan, is vidaXL.nl constant bezig de producten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk consumenten in Europa. Alle processen gemoeid met vidaXL.nl’s producten en bedrijfsvoering, zoals productontwikkeling en inkoop, marketing & verkoop, logistiek en klantenservice, worden ‘inhouse’ volledig beheert. Hierdoor heeft vidaXL.nl de volledige controle over product functionaliteiten, kwaliteit en kosten. vidaXL.nl biedt altijd gratis verzending en men kan ervoor kiezen om achteraf te betalen. Alle producten worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!