Black Friday 2021

Babyveilig.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 26-11-2021 tot en met 30-11-2021 10% Black Friday korting op alle producten van Babyzen, Bombol en Nomi.

Actie: 10% Black Friday korting op alle producten van Babyzen, Bombol en Nomi
Kortingscode: blackfriday21
Geldigheid: 26-11-2021 tot en met 30-11-2021

Babyveilig.nl is een dynamisch bedrijf dat zich richt op de moderne ouders van tegenwoordig, die hun babyspullen liefst online bestellen. In tegenstelling tot een fysieke babywinkel met een beperkte voorraad, kan de consument bij Babyveilig.nl vrijwel alle babyspullen kopen die zorgen voor een veilige leefomgeving van een kind. De groene bedrijfsfilosofie in combinatie met de verschillende toon aangevende merken maken Babyveilig.nl tot een unieke en verantwoorde webshop. Met recht kan gezegd worden dat Babyveilig.nl de speciaalzaak is die de veiligheid en toekomst van de consument boven alles zet.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!