Evafabrieksmatrassen.com heeft een speciale actie: van 18-11-2021 tot en met 28-11-2021 krijgen webwinkelstraatje klanten 25% korting bij aankoop van 2 producten.

Actie: 25% korting bij aankoop van 2 producten
Geldigheid: 18-11-2021 tot en met 28-11-2021
Bijzonderheden: Geldig bij aankoop van minimaal 2 producten op alles behalve de producten uit de categorie Black Friday. Wel geldig bovenop actieprijzen van andere producten

Evafabrieksmatrassen zorgt voor comfortabele matrassen die passen bij het lichaam, zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten. Het assortiment omvat goedkope matrassen, maar ook toppers in polyether, traagschuim, koudschuim, pocketveren en andere materialen, geproduceerd in de Benelux en gratis geleverd tot bij de consument thuis. Met jarenlange expertise in de wereld van matrassen en toppers in het bijzonder en slapen in het algemeen worden wensen van de consument vertaald naar het perfecte slaapartikel.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!