Silvergear.eu

Silvergear.eu heeft een speciale black friday actie: van 13-11-2021 tot en met 05-12-2021 krijgen webwinkelstraatje klanten tot 50% korting op de populairste gadgets!

Actie: hoge kortingen op de populairste gadgets.
Geldigheid: van 13-11-2021 tot en met 05-12-2021

Silvergear is opgericht in 2006 met het idee dat de nieuwste gadgets en digital musthaves makkelijk verkrijgbaar en betaalbaar moeten zijn. Silvergear’s eerste product, de koptelefoon, is een mooi voorbeeld van onze continue dorst naar ontwikkeling. Als de eerste koptelefoon naast de nieuwste legt, wordt gedacht dat ‘ie geadopteerd is. De Silvergear koptelefoon groeit mee met zijn tijd en is voorzien van alle laatste trends. Zo blijven alle producten van Silvergear zich doorontwikkelen.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!