Sta jij ook helemaal op scherp voor Black Friday bij Beddenreus? Nice! Want dit is natuurlijk hét moment om jouw slaapkamer extra voordelig te upgraden.

Scoor jouw Black Friday deal op www.beddenreus.nl en gebruik de code “friday15”.

Een reuze keuze voor elke slaapkamer. Iedereen slaapt op een andere manier, maar uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: lekker slapen en uitgerust wakker worden zodat je energiek aan je dag kunt beginnen. Bij Beddenreus ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar topkwaliteit voor een lage prijs. Van boxsprings tot ledikanten en van nachtkastjes tot bedbodems; Beddenreus voorziet je van alles dat jij in je slaapkamer nodig hebt. Het kopen van een bed is zeer persoonlijk. In welke houding slaap je? Wat zijn je wensen op het gebied van comfort en luxe? En natuurlijk wil het oog ook nog wat! Kom voor inspiratie en leuke ideeën naar Beddenreus en richt de slaapkamer van je dromen in.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!