customers can get up to 50% off selected eyewear and sunglass styles in the Black Week Sale from Mister Spex. The offer is valid from November 16 until November 29, 2021.

Welkom bij Mister Spex, de grootste online opticien van Europa!

Mister Spex is de nummer één online opticien van Europa. Via zijn online shop biedt het van oorsprong Berlijnse bedrijf het grootste assortiment contactlenzen, merkbrillen en merkzonnebrillen aan – Europabreed en tegen aantrekkelijke voorwaarden. Klanten hebben de keuze tussen 9.000 brillen van 100 verschillende topdesigners. Ze bestellen kosteloos en zonder risico, én besparen tot 50 procent omdat de kwaliteitsglazen al bij de prijs inbegrepen zijn.

Naast transparante prijzen en flinke kortingen op brillen op sterkte profiteren klanten van allerlei kosteloze services, zoals oogtests en brilaanpassingen. Mister Spex kan die voordelen aanbieden dankzij zijn omvangrijke partnernetwerk, waarbinnen wordt samengewerkt met ruim 500 lokale opticiens in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Mister Spex is daarnaast met eigen websites actief in Frankrijk en Spanje, en is verantwoordelijk voor de Scandinavische online eyewear shops Lensstore, Lensit en Loveyewear.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!