starts at 26 nov. 2021

Het is Black Friday bij Dresses Only. 25% korting op onze producten!
Additionele voorwaarden:Met uitzondering van Blutsgeschwister

Dressesonly.nl is dé webshop voor dames jurken. In ons wekelijks vernieuwende aanbod bieden wij de tofste items uit de collecties van vrouwelijke & trendy merken en veel exclusiviteit met onze eigen kleding producties. Dressesonly.nl is in 2008 begonnen met haar webshop, inmiddels hebben wel al duizenden klanten geholpen met het vinden van de juiste jurken. Met veel passie en plezier wordt er aan de webshop gewerkt door ons team! Wij streven ernaar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en zijn daarom erg gericht op klantvriendelijkheid, daarom zijn wij zeer goed bereikbaar op de mail, chat op de website en telefonisch. Dressesonly biedt haar klanten: ● Divers en vernieuwend aanbod, continu aangevuld met nieuwe items die ingespeeld zijn op de laatste trends en musthaves ● Gratis verzending ● Voor 2 uur besteld volgende dag in huis ● Goede Klantenservice (bereikbaar telefonisch, chat en mail) ● 14 dagen bedenktijd

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!