Promotie: Black Friday Dagdeals met korting tot 50%!

Beschrijving: Black Friday 50% korting.

Datum: Black Friday: 22.11 – 25.1

 

Promotie: 20% korting op geselecteerde modellen bij Schuurman Schoenen!

Beschrijving: 20% korting op modellen.

Datum: Black Friday: 26.11 – 29.11

Schuurman Schoenen is met 43 winkels en een webshop een grote speler in de schoenenbranche. Ze hebben een breed en betaalbaar assortiment schoenen voor dames, heren én kids van veel bekende merken, waaronder Nike, Skechers, Tamaris, Bjorn Borg, Ecco, Marco Tozzi, S. Oliver, Develab, en Bunnies JR.

Het doel: een omgeving creëren waar mensen op hun gemak komen shopppen en met het prettige gevoel dat zij altijd voor je klaar staan, ook na de aankoop.

De webshop heeft een snelle levering en bij bestelling boven € 30,- worden de schoenen gratis thuisbezorgd. Klanten kunnen gebruik maken van de ’14 dagen niet goed, geld terug’ garantie en gratis retourneren binnen Nederland. Bestellen en achteraf betalen met Afterpay behoren eveneens tot de prettige online service van de Schuurman Schoenen.

Tip: ook voor grote schoenmaten kun je bij ons erg goed terecht!

 

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!