Disena.nl heeft een speciale actie voor Black Friday. Hierbij kunnen klanten van 17-11-2021 tot en met 29-11-2021 profiteren van kortingen tot 50% op vloerkleden!

Actie: Black Friday Sale: tot 50% korting op vloerkleden
Geldigheid: 17-11-2021 tot en met 29-11-2021

Vloerkledenwinkel Disena.nl is het adres voor alle vloerkleden! Een vloerkleed in de kamer maakt de ruimte helemaal af. Door te kiezen voor het juiste vloerkleed geeft de consument e een ruimte een compleet andere look and feel. Disena.nl biedt haar bezoekers een afwisselend assortiment vloerkleden in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Disena.nl probeert zich te onderscheiden door een combinatie van goede service / advies en aantrekkelijk voorwaarden.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!