Expert.nl – Black Friday Week
Black Friday Week

Vanaf komende zaterdag start de Black Friday campagne bij Expert.nl. Dit jaar nog meer spectaculaire aanbiedingen en een langere looptijd van de campagne! 10 dagen lang spectaculaire aanbiedingen op topmerken als Samsung, LG, Sony, JBL, Sonos, Philips, Acer, Lenovo en nog véél meer! Laat jouw bezoekers profiteren van spectaculaire kortingen bij aankoop van een nieuwe: Televisie, Soundbar, Speaker, Koptelefoon, Laptop, Wasmachine, Droger en nog veel meer elektronica. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 40%. De Black Friday aanbiedingen zijn geldig van 20-11-2021 tot en met 29-11-2021. Voor de Black Friday aanbiedingen geldt wees er snel bij, want OP=OP!

Folder
Er is ook weer een nieuwe folder voor week 47 met nieuwe weekaanbiedingen, deze kunnen jouw bezoekers met ingang van week 47 hier bekijken:Folderaanbiedingen bij Expert

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!