Over ons

 

Het bedrijf is geboren met het doel om de beste producten uit Portugal naar de wereld te brengen. Met zijn grote druivenproductiecapaciteit heeft Portugal een grote verscheidenheid aan soorten wijnen verspreid over het land, verdeeld in dertien producerende regio’s, die een zeer grote variëteit en kwaliteitswijnen produceren die wereldwijd worden erkend.

 Tegenwoordig zijn onze diensten in eerste instantie gericht op Nederland en Brazilië, waar we in dit materiaal onze leveranciers en producten zullen presenteren, alle producten gecertificeerd en goedgekeurd in Portugal, we zijn al begonnen met de release met de lokale markt, om de distributie te stroomlijnen.

Het principe van ons werk is het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om verbintenissen aan te gaan en deze na te komen, met een gevarieerd aanbod van producten en met zeer aantrekkelijke prijzen, willen we het beste van Portugal presenteren.

Met een uniek aroma en zeer erkend over de hele wereld, hebben we bij Importugal besloten om als schakel te dienen tussen deze geweldige producenten en bedrijven, om de beste Portugese wijn te brengen.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!