Het is weer tijd voor Black Friday!

Omdat de huidige ‘6 maanden half geld’ samen met ‘geen aansluitkosten’ al zo’n succesvolle aanbieding is hebben we besloten die gedurende de Black Friday periode te verlengen. Klanten ontvangen dus op alle Sim Only abonnementen van 24 maanden én extra’s de eerste 6 maanden 50% korting!

5GB en onbeperkt bellen bijvoorbeeld kost tijdens de actieperiode dus geen €10,- maar €5,- per maand!

 

De actie nog een keer op een rijtje

Klanten vinden de 50% korting zes maanden lang terug op hun maandelijkse factuur. Gedurende deze 6 maanden is het mogelijk om de databundel en ook extra’s te wijzigen. Starten klanten bijvoorbeeld met 5GB en onbeperkt bellen voor €5,- en wijzigen ze deze later naar bijvoorbeeld 7GB en onbeperkt bellen, dan is ook daar de 50% korting van toepassing en betalen klanten dus tijdelijk maar €7,- per maand (gedurende de eerste 6 maanden).

 

Actievoorwaarden

  • De actie geldt voor alle nieuwe Lebara Sim Only klanten, ook voor wie overstapt van Lebara Prepaid naar Lebara Sim Only.
  • De eerste 6 maanden geldt 50% korting op alle Sim Only 24 maanden abonnementen en extra’s.
  • Gedurende deze 6 maanden is het mogelijk om je databundel en extra’s te wijzigen. De 50% korting wordt berekend over de gewijzigde databundel en/of extra’s.
  • Deze promotie is geldig op alle bundels inclusief de extra’s (onbeperkt bellen en sms’en, 4G Extra snel en onbeperkt bellen en sms’en naar 44 landen).
  • Buiten je bundel bellen? Kan altijd, maar hier geldt de 50% korting niet.
  • Na 6 maanden stopt de 50% korting automatisch en zal het normale tarief weer worden berekend.

Niet tevreden? Geld terug!

 

Looptijd van de Black Friday campagne

Wij starten onze Black Friday campagne op donderdag 18 november 00:00 uur en eindigen deze op maandag 29 november om 23.59 uur. Gedurende deze periode ondersteunen we ons aanbod op TV en online.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!