22 November gaat de Black Friday Sale van start op www.grandado.com

Korting over de gehele collectie tot wel 70%.

De korting zal gelden van 22-11-2021 t/m 26-11-2021

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice. 

Grandado is een Chinees bedrijf maar doet het in vele opzichte anders dan je van een Chinees bedrijf gewend bent. Naast een lokale look en feel van de website hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat een hoge service alleen geboden kan worden wanneer je lokaal aanwezig bent. Dit heeft er ons toe besluiten met een betrouwbare Nederlandse partner samen te werken waar oa de klantenservice en een gedeelte van de onpage en marketing plaatsvindt. Uiteraard doet wij in China ons uiterste best om een kwalitatief goed assortiment voor een mooie prijs samen te stellen. Zo heb jij als klant het beste van twee werelden!

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!