Black&white friday

Defirmakaas heeft nu tijdelijk Kruidenkaaspiet ! Kruidenkaaspiet zijn twee soorten kazen met, zoals de naam al doet vermoeden, kruiden erin. De twee smaken zijn bieslook-knoflook en truffel. Wees er snel bij want op=op. Voor de promotie van de Kruidenkaaspiet kunt u gebruik maken van de volgende landingspagina’s:

Bieslook-knoflook
Truffelkaas

De firma kaas brengt zelfgemaakte boerenkaas direct van de boer naar de consument door heel Nederland. De firma kaas doet dat zonder fabriek en onnodige tussenschakels die de boer onder druk zetten. Bij de firma kaas is het belangrijk dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun kaas zodat dat de consument een eerlijke boterham kan eten. De firma kaas biedt het gemak dat de boerenkaas door de brievenbus wordt geleverd of men nou in de stad woont, een drukke baan heeft of ver van de boerderij woont. Een vaste bezorgdag, niet aan huis gekluisterd en toch kwalitatieve kaas ontvangen, dat kan met de firma kaas.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!