E-bloom.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 22-11-2021 tot en met 28-11-2021 een gratis vaas cadeau krijgen bij de bestelling.

Actie: Gratus vaas cadeau bij de bestelling
Kortingscode: VAASCADEAU
Geldigheid: 22-11-2021 tot en met 28-11-2021
Voorwaarden: Met uitzondering van de brievenbusboeketten en de No Waste Friday

E•bloom.nl werkt op een eerlijke en duurzame manier om kwalitatieve bloemen, planten en boeketten waarmaken voor consumenten en zakelijke partners te regelen. Uiteindelijk draait het om mensen blij maken met de producten. Want iedereen wordt toch vrolijk van groen en bloemen? Alle producten worden in een mooie cadeauverpakking verzonden inclusief instructies. Kies voor een gaaf plukboeket, een vol veldboeket, de No Waste Friday bos of de special; allemaal boeketten met een eigen charme voor elk moment!

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!