Residenceheijendael.nl heeft een speciale actie: van 19-11-2021 tot en met 20-12-2021 krijgen klanten 35% korting in de weekenden van november en december!

Actie: 25% korting op een verblijf in de herfstvakantie
Geldigheid: 19-11-2021 tot en met 20-12-2021

Residence Heijendael is van alle markten thuis. Dit ruim opgezette vakantiepark heeft een zeer unieke locatie nabij de Maas en ligt op de grens van Brabant en Limburg. Daarnaast is op zeer korte afstand van het park een bruisend natuurgebied met duinen, waterplassen en bossen te vinden. Zo beleven natuurliefhebbers, cultuursnuivers en rustzoekers een heerlijke vakantie. Bij Residence Heijendael verblijven gasten in een luxe accommodatie op een ruime kavel, welke geschikt zijn voor 2 tot 6 personen

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!