Bij Rushofficial.nl kunnen uw bezoekers van 24-11-2021 tot en met 27-11-2021 profiteren van 30% korting op het volledige assortiment (excl. packages) Met de code BLACK30.

Actie: 30% korting op het volledige assortiment (excl. packages)
Kortingscode: BLACK30
Geldigheid: 24-11-2021 t/m 27-11-2021

Rushofficial.nl is aanbieder van verschillende soorten reinigingsmiddelen voor zowel het interieur- als het exterieur van de auto. De hoogwaardige producten in het assortiment van Rushofficial.nl zijn een zorgvuldige samenstelling van grondstoffen en ingrediënten, om zo een optimale werking te realiseren. Prachtige flessen, heerlijke geuren en een optimale werking. Rushofficial.nl doet geen concessies in kwaliteit, veiligheid of merkbeleving. Dit ziet de klant terug in alle facetten van het merk. Alleen het beste is goed genoeg!

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!