It is Black Friday week and AsbasComputers NL has a special deal for every day that is only available that day.

On the following days you will receive the following with every purchase:

 

Monday 22nd > a wireless mouse

Tuesday 23rd> An In-Ear earbud.

Wednesday 24th > An external hard drive

Thursday 25th > A wired mouse

Friday 26th >  10% discount on the whole product range

Saturday 27th > Earbuds

Sunday 28th > surprise product

Monday 29th > 5% discount on the whole product range

Asbas Computers is opgericht in 2003. Wat begon als een klein bedrijf, liep uit tot een snelgroeiende en waardevolle speler in de computerbranche. Dankzij de inmiddels ruim 15 jaar ervaring zijn wij goed op de hoogte van de marktontwikkelingen en de wensen en verwachtingen van onze klanten. Asbas Computers heeft veel ontwikkelingen meegemaakt, maar heeft altijd dezelfde missie  behouden. Zo gaan wij altijd persoonlijk met onze klanten om en geven wij betrouwbaar advies. Deze service loopt door totdat jij geheel tevreden bent. Mochten wij zelf toch nog twijfels hebben over een installatie of product, dan zullen wij deze nooit aanbieden. Waar wij voor staan, onze identiteit en waarden zijn onveranderd gebleven

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!