Black Friday

Het weekend aansluitend op de Black Friday week geeft Conrad NL 10% korting op het gehele assortiment vanaf 27-11-2021 tot en met 28-11-2021. Zonder minimum orderbedrag en is geldig op bijna alles (behalve de actiecode voorwaarden).

Actie: 10% korting op het assortiment
Kortingscode: PBW10P
Geldigheid: 27-11-2021 tot en met 28-11-2021

Conrad is als familiebedrijf in 1923 opgericht te Berlijn, en is sinds 1946 gevestigd in Hirschau, Duitsland. Stapsgewijs ontwikkelde dit kleinschalige postorderbedrijf voor elektronicacomponenten zich tot één van de grootste multichannel-leveranciers van elektronica en technische artikelen voor heel Europa. Het assortiment omvat op dit moment meer dan 750.000 artikelen en wordt continu verder uitgebreid. Conrad levert een uitgebreid en hoogwaardig assortiment aan merkproducten, van de kleinste SMD-componenten tot aan complete pc’s van de bekende fabrikanten. Van meettechniek en domotica tot aan moderne communicatietechnologie, modelbouw en modelspoorbaanartikelen. Maar ook hoogwaardige eigen merken maken een vast deel uit van het assortiment, zoals Voltcraft, Toolcraft, C-Control, Reely, Conrad Energy en vele anderen.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!