Deboerlederwarenenbijoux.nl heeft een speciale actie: vanaf 26-11-2021 tot en met 29-11-2021 krijgen klanten 10% korting op het gehele assortiment.

Actie: 10% korting op het gehele assortiment
Geldigheid: vanaf 26-11-2021 tot en met 29-11-2021

De Boer Lederwaren & Bijoux is een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak in Alkmaar. De winkel bestaat sinds 1980 en is een echt familiebedrijf. Momenteel werkt de derde generatie in de winkel. Sinds 2014 hebben ze naast de fysieke winkel ook een webshop. In de winkel en webshop worden lederwaren, bijoux, sieraden, haarmode, sjaals, handschoenen, ceintuurs, bretels en andere modeaccessoires verkocht. Het is de combinatie van lederwaren en bijoux dat dit merk uniek maakt. De collectie wisselt snel en wordt wekelijks aangevuld. Merken die in de webshop worden verkocht zijn onder andere: Beagles, Micmacbags, Cowboysbag, DSTRCT, Wimona, Merel by Frederiek, Bear Design, IKKI, Justified, H.J. de Rooy, Chesterfield en Voi.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!