Good4fun, meer dan een giftcard!

Good4fun.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 25-11-2021 tot en met 29-11-2021 20% korting krijgen op de bestelling.

Actie: 20% Black Friday korting
Kortingscode: black20Good4fun
Geldigheid: 25-11-2021 tot en met 29-11-2021

Good4fun is zoveel meer dan alleen een giftcard. Good4fun is anders, Good4fun is leuker!
Of het nu een giftcard is voor fashion, parfum, de laatste trends voor in huis, gadgets, sieraden of games. Daarnaast is het mogelijk om op een circuit rijden, parachutespringen of rijden in een supercar zoals een Ferrari of Lamborghini. Ook zijn er opties om leuke dingen te doen met vrienden, namelijk quad rijden, op jeepsafari of een high tea doen. Ook kunnen er tickets verkregen worden voor een concert of het theater. Good4fun gaat zelfs nog verder, denk hierbij aan bekende artiesten op een feest, op laten maken door een make up artist of vervoer per limousine.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!