Molecaten.nl heeft alle Last Minute verblijven in Nederland en Hongarije overzichtelijk op een rij gezet.

Landingspagina: https://www.molecaten.nl/last-minutes
Geldigheid: Vol = Vol

Tevens krijgen klanten nu 15% korting op vakanties in 2022.

Molecaten is een familiebedrijf met 17 campings/vakantieparken in Nederland en één vakantiepark in Hongarije. Met zo’n 45.000 aankomsten per jaar. Molecaten vermarkt haar diversiteit aan vakantieplekjes onder de thema’s ‘vakantie aan zee’, ‘Natuurlijk genieten’ en ‘watersport en waterpret’.

Molecaten is inmiddels geliefd onder een grote groep gezinnen met kleine kinderen en 55 plussers. Ook gezinnen met kinderen boven de 12 hebben een leuke tijd bij Molecaten. Op een heel aantal campings / vakantieparken bieden we een activiteiten voor tieners!

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!