Printmijnstad.nl

Printmijnstad.nl heeft een speciale Black Friday actie: van 22-11-2020 tot en met 29-11-2020 krijgen klanten stapelkorting op het gehele assortiment. Hoe meer je koopt, hoe meer korting!

Actie: Stapelkorting
1 item = 10%
2 items = 20%
3+ items = 25%
Geldigheid: 22-11-2020 tot en met 29-11-2020

Een kaart van een favoriete stad is een echte blikvanger binnen het interieur. Of deze nu in een studentenkamer of in een kantoor hangt, met Printmijnstad.nl is de favoriete stad altijd dicht bij. Maar niet alleen is het mogelijk om zelf een mooie kaart aan de muur te hangen, de kaarten van Printmijnstad.nl zijn ook perfect geschikt als cadeau. Bij Printmijnstad.nl is er geen beperking tot de grote steden; hier kan letterlijk elke plek op de wereld op de kaart gezet worden. Maar niet alleen dat; elke poster die Printmijnstad.nl maakt is uniek en helemaal naar eigen wens

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!