Topsnowshop.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten tot en met 30-11-2021 15% korting krijgen op het gehele assortiment.

Actie: 15% korting op alles
Kortingscode: BF15
Geldigheid: tot en met 30-11-2021

De Nr. 1 in Skihelmen TopSnowShop.nl
Een Skihelm kopen gaat heel eenvoudig online bij TopSnowShop.nl, al jaren de marktleider voor Skihelmen. De webwinkel bevat ook bijpassende producten om veilig, comfortabel, onbezorgd en trendy van de piste te gaan. Binnen het brede aanbod van circa 200 Skihelmen, is er de Skihelm met Vizier in ongeveer 100 soorten! Hiermee behoort TopSnowShop.nl tot één van de grootste aanbieders in Europa. De Skihelm met Vizier voor kinderen is sterk in opmars en ontbreekt natuurlijk niet in het aanbod. Voor de skihelmen met vizier worden er ook de wissel vizieren aangeboden, die bij een ander weertype heel eenvoudig aan te passen is. Naast de skihelmen worden er ook skibrillen, ski protectors, ski handschoenen, skihelm tassen en diverse accessoires geleverd.
Bij TopSnowShop.nl kunt u alleen een Skihelm van TOPmerken kopen als: Alpina Skihelm – Casco Skihelm – Uvex Skihelm – Slokker Skihelm – Kask Skihelm – CP Skihelm – Mango Skihelm – Osbe Skihelm.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!