Wijnbeurs.nl - Black Friday

De Wijnbeurs.nl heeft een speciale actie: van 23-11-21 tot en met 29-11-21 krijgen klanten kans op hoge kortingen.

Actie: Black Friday staat voor de deur, en dat betekent unieke kansen met hoge kortingen! Zo kunt u profiteren van een ongekende stuntaanbieding: een ‘Amarone’ look-a-like op kist met 18,5/20 wijnbeurspunten en 98 Maroni punten of een topkwaliteit Pouilly Fumé met 18/20 punten onder de tien euro!
Geldigheid: van 23-11-21 tot en met 29-11-21

Wijnbeurs.nl verkoopt al 35 jaar de meeste bijzondere wijnen in Nederland en sinds 10 jaar ook online. De Wijnbeurs koopt direct alle wijnen van de wijnboer en kan zonder tussenhandel de meest scherpe prijs aanbieden voor echte kwaliteitswijnen.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!