Uniek kaasabonnement bij de firma kaas

Defirmakaas heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 26-11-2021 tot en met 29-11-2021 tot wel 60% korting krijgen op de eerste maand van het kaasabonnement. Dit actie geldt op alle 3- en 6-maanden abonnementen.

Actie: tot wel 60% korting krijgen op de eerste maand
Kortingscode: BFKORTING-2021
Geldigheid: 26-11-2020 tot en met 29-11-2020

De firma kaas brengt zelfgemaakte boerenkaas direct van de boer naar de consument door heel Nederland. De firma kaas doet dat zonder fabriek en onnodige tussenschakels die de boer onder druk zetten. Bij de firma kaas is het belangrijk dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor hun kaas zodat dat de consument een eerlijke boterham kan eten. Met meer dan 2000 tevreden klanten is het een snelgroeiende start-up die stukje bij beetje heel Nederland verovert. De firma kaas biedt het gemak dat de boerenkaas door de brievenbus wordt geleverd of men nou in de stad woont, een drukke baan heeft of ver van de boerderij woont. Een vaste bezorgdag, niet aan huis gekluisterd en toch kwalitatieve kaas ontvangen, dat kan met de firma kaas.

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!