dstinctive.com heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten tot en met 28-11-2021 40% korting krijgen op alle sokken.

Actie: 40% korting
Kortingscode: BLACKFRIDAY
Geldigheid: tot en met 28-11-2021
Voorwaarden: Multi packs, cadeaukaarten en cadeauverpakking zijn uitgesloten van de korting

dstinctive sokken zijn custom made sokken, naar eigen design en mogelijk met een naam erop. Creëer custom made sokken online en deze worden de volgende werkdag in Italië op order geweven. 100% gemaakt in Italië door ambachtslieden, van uitsluitend gecertificeerde materialen. Ervaar Italiaanse kwaliteit aan de voet. Kies een sok, kies de kleuren en voeg de naam toe. De sokken zijn binnen 4 werkdagen in huis. dstinctive staat voor duurzaamheid: Er wordt alleen geproduceerd wat ze hebben verkocht. Door on-demand te produceren hebben ze zero waste: elk item is uniek, er liggen geen voorraden en er wordt geen materiaal, energie of water verspild.
Een paar dstinctive sokken is het perfecte, originele, altijd goed cadeau voor elk moment: verjaardagen, Vaderdag, voor de feestdagen of zakelijk!

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!