Gorillz.nl heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld, waarmee klanten van 25-11-2021 tot en met 30-11-2021 tot 40% korting krijgen op het gehele assortiment.

Actie: Tot 40% korting op het gehele assortiment
Kortingscode: BLACKFRIDAY
Geldigheid: 25-11-2021 tot en met 30-11-2021

Gorillz.nl is de website van het Nederlandse merk Gorillz, waarop verschillende woonaccessoires van Gorillz verkocht wordt. De producten van Gorillz kenmerken zich door strakke, tijdloze en moderne designs. Het merk produceert en verkoopt diverse solide, kwalitatieve woonaccessoires en designproducten, die makkelijk te (de)monteren zijn. De strakke lijnen, stoere materialen en eigentijdse vormen maken de ontwerpen van Gorillz een succes in ieder interieur!

Klik bovenstaande afbeelding-banner om naar de aanbiedingen te gaan!