Providers & sim only

Bij elektronica hoort een abonnement. Een noodzakelijk kwaad maar het is niet anders, Of het nu gaat om je telefoon, om internet of om de TV of een combinatie. Zonder abonnement heb je niets aan je dure toestel. vind ze hier allemaal. Ten minste,… de goede en betrouwbare.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

GSMWEB.NL is al sinds 1998 dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van alle grote providers in Nederland. De nieuwste mobiele telefoons zijn altijd bij GSMWEB.nl verkrijgbaar.

Budget Mobiel, dat is onbeperkt aantal MB’s, sms en minuten in Nederland voor een vast bedrag per maand. Alles is in de prijs inbegrepen waardoor je dus nooit over je bundel heen kunt en voor hoge kosten komt te staan.

Youfone biedt altijd de scherpste Sim Only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk en met downloadsnelheden tot 256 Mbit/s. Brede keuzemogelijkheid  verschillende bel/sms en databundels. Zo is er voor elke mobiele telefoongebruiker een passend Sim Only abonnement af te sluiten, zowel in Nederland als in de EU geldig.

Het merk Simyo richt zich op klanten die heel goed weten wat ze willen en dat graag zelf willen regelen. Het verschil tussen een jaarcontract of een maandelijks opzegbaar contract is minimaal en switchen van bundel kan wanneer de consument maar wil. 

Lebara We’re pioneers – always have been. From the start, we’ve challenged market wrongs. We want to bring happiness to the lives of the communities we meet. All over the world. To us, every customer is important. Every customer experience is an opportunity. An opportunity to connect, to share, to engage.

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten- de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket. Tele2 biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.

Guidinc is jouw persoonlijke gids in het enorme aanbod van series, films & documentaires die te streamen zijn in Nederland. Guidinc is universeel: alle beschikbare content, van alle aanbieders. Guidinc helpt jou met “wat zal ik nu eens gaan kijken?” en “waar kan ik het dan kijken?”: je kan direct gaan kijken in jouw favoriete streaming-app.

Hallostroom.nl is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuren vsan zonnepanelen. Er zijn steeds meer consumenten die hun buik vol hebben van de alsmaar stijgende energiekosten

webwinkelstraatje tips: