Providers & sim only

Bij elektronica hoort een abonnement. Een noodzakelijk kwaad maar het is niet anders, Of het nu gaat om je telefoon, om internet of om de TV of een combinatie. Zonder abonnement heb je niets aan je dure toestel. vind ze hier allemaal. Ten minste,… de goede en betrouwbare.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

GSMWEB.NL is al sinds 1998 dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland. GSMWEB.NL heeft de voordeligste mobiele abonnementen van alle grote providers in Nederland. De nieuwste mobiele telefoons zijn altijd bij GSMWEB.nl verkrijgbaar.

Robin Mobile! ECHT onbeperkt mobiel internetten, SMS’en en bellen voor een vast bedrag per maand. Het zal je vast niet ontgaan zijn: Robin Mobile is de nieuwste SIM only aanbieder in Nederland. Sinds 1 juni 2013 is Robin Mobile gelanceerd en dat is gepaard gegaan met veel aandacht in de pers, op TV, outdoor en online.

Youfone biedt altijd de scherpste Sim Only abonnementen via het betrouwbare KPN-netwerk en met downloadsnelheden tot 256 Mbit/s. Brede keuzemogelijkheid  verschillende bel/sms en databundels. Zo is er voor elke mobiele telefoongebruiker een passend Sim Only abonnement af te sluiten, zowel in Nederland als in de EU geldig.

Het merk Simyo richt zich op klanten die heel goed weten wat ze willen en dat graag zelf willen regelen. Het verschil tussen een jaarcontract of een maandelijks opzegbaar contract is minimaal en switchen van bundel kan wanneer de consument maar wil. 

Lebara We’re pioneers – always have been. From the start, we’ve challenged market wrongs. We want to bring happiness to the lives of the communities we meet. All over the world. To us, every customer is important. Every customer experience is an opportunity. An opportunity to connect, to share, to engage.

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten- de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket. Tele2 biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.

Beltegoed.nl is de top provider voor opwaardeercodes.Op Beltegoed.nl kan men niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards

Hallostroom.nl is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het verhuren vsan zonnepanelen. Er zijn steeds meer consumenten die hun buik vol hebben van de alsmaar stijgende energiekosten

webwinkelstraatje tips: