Kennismaking en dating

De tijd dat je de liefde van je leven op je werk, in de kroeg of bij vrienden thuis tegenkwam lijkt voor velen voorgoed voorbij. Tegenwoordig schrijf je je in bij een, of meerdere, datingsites en winkel je op je gemak door een ruim aanbod van “kandidaten” alvorens je nog maar een woord hebt gewisseld, je mailt wat en je swiped wat en dan blijkt dat er voor iedereen wel ergens een leuke partner voor t leven of een one night stand rond loopt.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

SmartSingles.nl

SmartSingles.nl is er specifiek voor de doelgroepen HBO, HBO+ en WO. Academici en HBO’ers die qua levenswijze en denkwijze op hetzelfde niveau zitten kunnen op SmartSingles.nl op zoek naar een eerste afspraak of date.

Nieuwerelatie.nl is een datingsite die zeer eenvoudig is in gebruik. Alle profielen worden gecontroleerd en fake accounts worden direct verwijderd waardoor de serieuze singles overblijven. We maken geen gebruik van computers die voor jouw potentiële dates selecteren, dat werkt toch niet.

50plusmatch is sinds 2006 de eerste en grootste datingsite voor 50-plussers. 50plusmatch.nl kiest bewust voor een doelgroep, zodat leden sneller in contact komen met gelijkgestemden

De online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit.

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl. Het is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je hier aan het goede adres.

C-Date combineert niveau, stijl en erotiek en biedt uw bezoekers spannende afwisseling. C-Date richt zich op doelgroup van 25 jaar en ouder, mannen en vrouwen, hetero of homoseksueel. C-Date spreekt een zeer brede groep aan; Het maakt niet uit of u single bent, in een relatie of getrouwd, Het is zelfs mogelijk u als paar bij ons aan te melden.

Parship.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affaire Daten. Omdat Victoria Milan een Affaire dating website is gemaakt door vrouwen voor vrouwen is het zeer belangrijk voor ons dat de vrouw naar man-verhouding echt hoog is. Er is niets vervelender voor een vrouw dan het krijgen van een miljoen berichten van mannen, omdat ze niemand anders hebben om aan te schrijven.

RichMeetBeautiful is een online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle en economische gevestigde heren, waarbij contact wordt gemaakt me mooie jonge vrouwen. RichMeetBeautiful brengt dan ook Sugarbabies en Sugardaddies samen tot één programma.

gayParship is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. gayParship behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Bilove.nl is de eerste datingsite voor vrouwen die fantasieën hebben over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht. Vaak zitten ze in een (vaste) relatie, kunnen of durven er niet over te praten en de ‘stap’ in de Real World is dan nog te groot. “Waar moet ik heen” , “ Stel dat ik herkend word”, zijn veel voorkomende vragen. 

Op StedenDating.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel.

Op RegioSexContact.nl kunt u in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kunt u rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan uw zoekprofie

Vijftigplusdating.be biedt diverse contactmogelijkheden om de bezoeker in contact te brengen met mensen welke zij interessant vinden. Voorbeelden hiervan zijn het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. De gebruiker bepaald zelf wanneer hij/zij persoonlijke gegevens aan iemand geeft, overhaast dit echter niet!

468x60
40PlusRelatie - De eerste stap naar een nieuwe partner

Internationale kennismakingsites

Met het internet gaat een complete wereld voor u open, landen waar het vroeger vrijwel onmogelijk was om iemand uit te ontmoeten worden nu zo uw huiskamer binnen gebracht. Natuurlijk is een relatie met iemand in het buitenland niet gemakkelijk maar liefde kent geen grenzen en wanneer u eenmaal voor elkaar heeft gekozen heeft deze site tips genoeg voor u waardoor u uw relatie kunt bezegelen.

Webwinkelstraatje werkt uitsluitend samen met de sites van Cupid Media omdat deze  bewezen betrouwbare inschrijvingen hebben. Toch zijn er een aantal regels waar u zich aan dient te houden.

Onthoud de gouden regel:  
STUUR NOOIT GELD NAAR IEMAND DIE U ONLINE ONTMOET!

Online daten is een van de gemakkelijkste manieren om een groot aantal geweldige mensen te ontmoeten, maar er zijn natuurlijk gevaren te overwegen. Terwijl miljoenen eerlijke, zorgzame en serieuze mensen gebruik maken van online datingservices, zijn het de relatief weinige slechteriken die de pers krijgen.

Deze paar slechteriken gebruiken internet om onschuldige slachtoffers op te lichten en te spammen, maar met een beetje gezond verstand en achtergrondinformatie over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Lees verder en profiteer optimaal van veilige, succesvolle online dating.

zie voor verdere tips:
deze website