Spa, dieet en beauty

De boog kan niet altijd gespannen staan, soms moet je even de tijd nemen voor jezelf, even heerlijk relaxen,  je zelf laten verwennen met een massage, een modderbad of even lekker ontspannen is de sauna. In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving. daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

Elegance Oral 30 - krachtige afslankkuur

Ecommedics.nl – voedingssupplementen en verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit. Als producent van vier vernieuwende afslankkuren heeft het Nederlandse EcomMedics.com haar naam de afgelopen jaren internationaal op de kaart gezet. 

water filteren, ioniseren en vitaliseren

Optimaalwater.nl online shop om twee concepten in de Benelux te promoten:
– losse waterapparaten om mee te nemen onderweg (sporten, vakantie etc.)
– duurzame waterapparaten thuis en op kantoor (al dan niet aangesloten op de waterleiding)

Disolut.com houdt zich bezig met de verkoop van specifieke voedingsupplementen gericht op het maag-darm stelsel.
Het eerste product is Disolact. Dit zijn lactase capsules welke de klachten bij lactose-intolerantie verlichten.

Gezondmarkt.nl is een snelgroeiende webshop voor gezonde, natuurlijke en Ayurvedische producten, zoals vitaminen, voedingssupplementen, superfoods en lichaamsverzorging. Zij bieden een zeer breed assortiment van 13.000 producten aan die bij bestelling vóór 20:00 uur de volgende dag worden bezorgd
Probeer skinlight !

Skinlight.nl verkoopt een uniek product waarmee u de huid over uw gehele lichaam lichter kunt maken. Wat Skinlight.nl zo uniek maakt is het feit dat het volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Dit betekent dat uw huid geen enkele schade  op zal lopen en dat langdurig gebruik geen nadelige gevolgen zal hebben. 

Dieet Pro v2 728x90

Dieet Pro is de officiele leverancier en merkhouder van Dieet Pro Afslankshake. Dit is de meest verkochte afslankshake in drogisterijen en gezondheidswinkels. Het afslankproduct Dieet Pro is in zeer korte tijd een enorm succes geworden

Oosters sprookje in gloednieuw resort Thermen Berendonck, het meest innovatieve en duurzame wellnesscomplex van Nederland – misschien zelfs wel van Europa. Alles ademt hier de luxe van een oosters paleis: een mix van oriëntaals geluk, betoverende wellness en het goede leven.

Thermen Bussloo is gelegen in een prachtig natuurgebied op de Veluwe aan het meer van Bussloo, vlak bij Apeldoorn. Een van de hoogtepunten is het nieuwe Zoutwaterbad, geïnspireerd op een grot, de Ik-Kil cenote in Yucatan, Mexico. Hier kun je heerlijk in drijven terwijl je geniet van de rustgevende onderwatermuziek. In de avonduurtjes heb je zelfs een magisch uitzicht op de sterrenhemel.

Spectaculair Sauna Theater. Op de groene grens van de Utrechtse Heuvelrug draait in Thermen Soesterberg alles om ervaren en beleven met al je zintuigen. Relaxen, nieuwe energie opdoen en terugkeren naar de basis door middel van heerlijke baden, (hamam) behandelingen en saunarituelen: dat is wat hier centraal staat.

AfvallenMetNederland.nl is een online dieetprogramma waarbij mensen verantwoord online kunnen afvallen onder begeleiding van de diëtiste van AfvallenMetNederland.nl. Afvallen en gezonder leven is iets wat tegenwoordig veel onder de aandacht staat. Al vijf jaar helpt AfvallenMetNederland.nl deze hierbij. 

Topvitamins

Topvitamins.nl heeft de meest unieke voedingssupplementen en natuurlijke voeding van Nederland. Met hoge kwaliteit producten als Superfoods, Vitamine D, groene shakes, en biologische cosmetica, onderscheidt zij zich van de gemiddelde vitamineshop. 

Pranayur heeft zich als dochteronderneming van Holisan ontwikkeld tot de beste en meest volledige leverancier van echte Ayurvedische producten voor de consument. Ze is daarmee dé Ayurveda-specialist van Nederland en maakt een gezond en gelukkig leven toegankelijk voor iedereen.

WW Freestyle™ Het nieuwe WW Freestyle programma is veel meer dan een afslankprogramma. Het is een nieuwe leefstijl die draait om geluk, verbinding en de kracht van gezonde gewoontes.

Alka Greens

Alka.nl is een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van producten op het gebied van lichaamsontzuring.

Amanprana lichaamsverzorging

Amanvida, de biologische, ethische en duurzame webwinkel. Opgericht in 2007, is Amanvida nu uitgegroeid tot de officiële Amanprana-Webshop en voert naast het volledig Amanprana assortiment nog 30 andere merken

webwinkelstraatje spa en beauty tips:

Biosuperfoods.net
Natural Heroes