Telefoon-smartphones

Niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij, de smartphone. Die willen we allemaal! Maar welke, tiental aanbieders, honderden modellen, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Kijk en vergelijk voor je een keue maakt. Gelukkig heeft Webwinkelstrattje alle tijd voor je.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

Coolmix is dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie!

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatiebedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten- de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket. Tele2 biedt vaste en mobiele spaar-, data-, internet-, tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën.

Mobieltekoop.nl is een van de snelst groeiende webshops in refurbished / gebruikte smartphones. De steeds betere specificaties en toenemende degelijkheid zorgen ervoor dat telefoons vaak nog wel 4 jaar prima meegaan.

T-Mobile is aanbieder van mobiele telecom. Het productportfolio bestaat uit postpaid bellen, prepaid bellen en mobiel breedband internet.

Gsmsale is al 8 jaar dé specialist op het gebied van telecom en officieel verkooppunt van alle netwerken. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in Nederland met de scherpste prijzen en uitstekende service. Alle toestellen direct uit voorraad leverbaar. Ergens anders een abonnement goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan!

Bij fonu.nl vind je duizenden accessoires op voorraad voor jouw toestel. Bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Verzending is gratis (in NL en BE). De gemiddelde levertijd in Nederland én België is 1 werkdag.

Refurbished smartphone kopen? Wij bieden een ruim assortiment refurbished iPhones, Samsung Galaxy smartphones en nog veel meer! Refurbished smartphones van Green Mobile zijn technisch in topconditie, simlockvrij en worden standaard geleverd met 24 maanden garantie! 

iParts4u.nl is een erkende webwinkel die inspeelt op de huidige vraag van accessoires voor de iPhone, iPad en andere populaire gadgets. Doordat wij onze eigen inkoop kanalen hebben en geen gebruik maken van een grote trading partij zijn wij in staat hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen te kunnen bieden. 

Het team van Diamtelecom heeft al jaren ervaring in de telecombranche en kwam met het idee om echt wat voor de wereld te betekenen. Wij geloven dat wij de huidige norm naar een nieuw en hoger niveau kunnen brengen door de best mogelijke producten 24 uur per dag 7 dagen per week tegen de scherpste prijzen,

DectDirect.nl is de telecomspecialist voor het MKB en de consument. De webshop heeft een ruim aanbod aan headsets, telefoontoestellen, telefooncentrales en de netwerk apparatuur die hierbij hoort. De oprichters zijn door de wol geverfde specialisten die altijd op zoek zijn naar  ontwikkelingen in de markt en de beste prijzen voor de klant.

webwinkelstraatje tips: