Kennismaking en dating

 De tijd dat je de liefde van je leven op je werk, in de kroeg of bij vrienden op een feestje  tegenkwam lijkt voor velen voorgoed voorbij. Tegenwoordig schrijf je je in bij een, of meerdere, datingsites en winkel je op je gemak door een ruim aanbod van “kandidaten” alvorens je nog maar een woord hebt gewisseld, je mailt wat en je swiped wat en dan blijkt dat er voor iedereen wel ergens een leuke partner voor t leven of juist een “one night stand” rondloopt.

Webwinkelstraatje heeft het grootste, internationale netwerk van betrouwbare datingsites. Maar, Let op! Houd je wel aan de regels en aanbevelingen om teleurstellimgem te voorkomen.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 30 Nederlandse aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een aantal tips, en een uitgebreide internationale catalogus.

Datingeasy is een leuk frisse datingsite, gebruikersvriendelijk en commercieel opgezet. Wij richten ons op een breed publiek om op die manier de hoogst mogelijke conversie te behalen. Wanneer een klant zich gratis bij ons inschrijft komt hij of zij direct bovenaan in de zoekresultaten op de site te staan.

Wytegearre.nl is een frisse datingsite, geheel gericht op gebruikers uit de provincie Friesland. Wytegearre betekent “wij samen” in het fries.

Qupid.nl is dé mainstream datingsite in Nederland en Belgie gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Qupid.nl werkt op basis van credits. Dit betekent dat je dus niet vastzit aan abonnementen of kleine letters.

Met eMatch maak je eenvoudig contact met leuke singles die op zoek zijn naar een date of een serieuze relatie. Je date in een veilige omgeving waarin profielen dagelijks handmatig worden gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je alleen te maken hebt met serieuze en oprechte kandidaten.

Bilove.nl is de eerste datingsite voor vrouwen die fantasieën hebben over een beginnend contact met iemand van hetzelfde geslacht. Vaak zitten ze in een (vaste) relatie, kunnen of durven er niet over te praten en de ‘stap’ in de Real World is dan nog te groot. “Waar moet ik heen” , “ Stel dat ik herkend word”, zijn veel voorkomende vragen.

40PlusRelatie

40PlusRelatie.nl is persoonlijke dating voor singles vanaf 40 jaar die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

SeekforSugar is een stijlvolle, discrete sugardating website uit Nederland. Succesvolle heren hebben vaak een drukke agenda en weinig tijd voor ontspanning of een (liefdes)relatie. Zij zoeken een sugarbaby waar zij fijne momenten mee kunnen beleven in luxe.

Gaybuddy.nl is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt. Het platform is geheel geoptimaliseerd met een uitstekende aanmeldflow en steeds nieuwe deelnemers die, net als jij, op zoek zijn naar….

Op Girls-Dating.nl kan men in een vertrouwde omgeving op een eenvoudige en veilige manier op zoek naar nieuwe contacten. Na het gratis inschrijven kan men rustig op zoek naar een leuke en geschikte kandidaat die voldoet aan zijn of haar zoekprofiel. Door eerst te mailen of te chatten met andere deelnemers kan het contact in een eigen tempo opgebouwd worden

Alleenstaande-Vaders.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande vaders en moeders. Het aanmaken van een profiel gaat snel en simpel, versneld aanmelden met Facebook is ook mogelijk. Eenmaal ingelogd kunnen gebruikers  met elkaar in contact via het anonieme berichtensysteem of via de chat.

Alleenstaande-moeders.nl is een datingsite speciaal voor alleenstaande moeders en vaders. Het aanmaken van een profiel gaat snel en simpel, versneld aanmelden met Facebook is ook mogelijk. Eenmaal ingelogd kunnen gebruikers met elkaar in contact via het anonieme berichtensysteem of via de chat.

Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer. Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Match4me.nl – Dating voor hoger opgeleide singles (HBO/WO) Match4me.nl kiest bewust voor een doelgroep, zodat leden sneller in contact komen met gelijkgestemden

Cupify is één van de nieuwste datingsites van Nederland. De in 2018 gestarte site is onder meer bekend van de radio met de inmiddels de bekende slogan ‘Dating zonder Poespas!’ Via Cupify vindt je in no-time een leuke date. Een betrouwbare en veilige plek om snel op zoek te gaan naar leuke singles

Maatjemeer-Match.nl is dé ontmoetingsplaats voor volslanke mensen op zoek naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 80 nieuwe deelnemers per dag is Maatjemeer-Match.nl uitgegroeid tot dé grootste datingsite voor volslanke mensen.

Flirtbook. Of je nu single bent of een relatie hebt hier worden dromen werkelijkheid. Deze site is gemaakt voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar seks, een relatie, affaire of gewoon een leuke flirt. Je kunt gratis een profiel aanmaken, je foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact opzoeken.

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl. Dit is de grootste datingsite voor 50 plussers die op zoek zijn naar een relatie of een vriendschap. Geen kortstondige flirts of andere capriolen. Een duurzame, leuke en serieuze relatie: daarvoor ben je bij deze datingsite aan het goede adres.

MetJou.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 950 nieuwe deelnemers per dag is MetJou.nl uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland.

Mysecretdate.nl of je nu single bent of een relatie hebt bij Mysecretdate worden dromen werkelijkheid. Mysecretdate is gemaakt voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar seks, een relatie, affaire of gewoon een leuke date. Je kunt gratis een profiel aanmaken, je foto’s plaatsen en op basis van je profiel een leuk contact opzoeken.

Vijftigplusdating.nl biedt diverse contactmogelijkheden om de bezoeker in contact te brengen met mensen welke zij interessant vinden. Voorbeelden hiervan zijn het anonieme berichten systeem of het 1 op 1 chat systeem. De gebruiker bepaald zelf wanneer hij/zij persoonlijke gegevens aan iemand geeft, ove…

Milf-Match.nl

Milf-Match.nl is een casual datingsite die zich richt op jonge mannen in Nederland die houden van spanning en erotiek met sexy moeders. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag behoort Milf-Match.nl inmiddels tot één van de meest toonaangevende sites voor lust en erotiek

Weetwiejedate.nl is één van de snelstgroeiende datingsites van Nederland en onderscheidt zich van andere datingsites door de verschillende controles en de zogenaamde “Verified Users”.

Second Love is niet zomaar een datingsite. De site richt zich namelijk speciaal op mensen waarbij de sleur in hun relatie is gekropen. Mensen die op zoek zijn naar spanning en avontuur. Echter willen ze hiervoor niet hun huidige relatie opgeven. Second Love is een online dienst die hulp biedt bij het vinden van gelijkgestemden.

PartnerSelect matcht mensen voor een duurzame man/vrouw relatie. Vooraf wordt er een persoonlijk intakegesprek gevoerd. Zo wordt iedereen gekend en is iedereen gescreend. De matching is handmatig en persoonlijk. PartnerSelect behoort tot de top 3 bureaus van Nederland op het gebied van persoonlijke matching. 

e-Matching (sinds 1998) is alleen gericht op hoger opgeleiden en we maken daar heel veel reclame voor. We adverteren het hele jaar door intensief op radio en televisie. e-Matching (Durft u het aan…) is daardoor een merk dat staat en dat onder alle hoger opgeleide singles zeer bekend is. Men kiest graag voor zekerheid als het om zoiets persoonlijks gaat. 

De online relatiebemiddelingsbureau be2 is meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddelingen in internet. De basis voor deze serieuze dienstverlener ligt in een wetenschappelijk opgestelde persoonlijkheidstest, evenals de duidelijke visie van kwaliteit voor kwantiteit.

RegioSexContact.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles en koppels die op zoek zijn naar erotische date en/of vriendschap. Met gemiddeld 200 nieuwe deelnemers per dag is RegioSexContact.nl uitgegroeid tot één van de grootste erotische datingsites van Nederland.

Novamora.nl is één van de nieuwste en snelst groeiende erotische datingsites van Nederland. De in 2017 gestarte site is onder meer bekend van radio en televisie met de inmiddels bekende slogan ‘Gun je seksleven een boost!’

Parship.nl is een online relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship behoort tot de grootste en meest gebruikte online datingsites van Europa en is de eerste van de drie grootste Nederlandse datingsites die de Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Bij inschrijving kunnen klanten aangeven naar wie ze op zoek zijn. Is het de hardloper die zijn / haar wekelijkse rondje niet alleen wil lopen of juist de single hardloper die op zoek is naar een hardloopmaatje en op een laagdrempelige manier in contact komt met andere singles.

Webwinkelstraatje tips

SmartSingles.nl

Internationaal daten

Internationale kennismakingsites

Met het internet gaat een complete wereld voor u open, landen waar het vroeger vrijwel onmogelijk was om iemand uit te ontmoeten worden nu zo uw huiskamer binnen gebracht. Natuurlijk is een relatie met iemand in het buitenland niet gemakkelijk maar liefde kent geen grenzen en wanneer u eenmaal voor elkaar heeft gekozen heeft deze site tips genoeg voor u waardoor u uw relatie kunt bezegelen.

Webwinkelstraatje werkt uitsluitend samen met de sites van Cupid Media omdat deze  bewezen betrouwbare inschrijvingen hebben. Toch zijn er een aantal regels waar u zich aan dient te houden.

 

STUUR NOOIT GELD NAAR IEMAND DIE U ONLINE ONTMOET!

Online daten is een van de gemakkelijkste manieren om een groot aantal geweldige mensen te ontmoeten, maar er zijn natuurlijk gevaren te overwegen. Terwijl miljoenen eerlijke, zorgzame en serieuze mensen gebruik maken van online datingservices, zijn het de relatief weinige slechteriken die de pers krijgen. Deze paar slechteriken gebruiken internet om onschuldige slachtoffers op te lichten en te spammen, maar met een beetje gezond verstand en achtergrondinformatie over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Lees verder en profiteer optimaal van veilige, succesvolle online dating.

zie voor verdere tips: deze website