Financiën en verzekeringen

Geld, geld, geld, de wereld draait nog steeds om geld! Of je nu arm bent of rijk, elke dag worden we weer geconfronteerd met financiële handelingen, betalen, lenen, sparen, beleggen , Euro’s er in en net zo hard er weer uit. En natuurlijk verzekeringen , want als we ons dure geld ergens aan uitgeven moet dat natuurlijk wel verzekerd zijn, voor als er eens wat gebeurt.

In het eerste deel van deze pagina staan onze top 15 aanbieders  met een korte omschrijving.  Daaronder nog een groot aantal webshops die zeker ook  een bezoekje waard zijn!

 

Bereken je premie - ZorgDirect

Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect.nl voor staat. Dit betekent dat ZorgDirect.nl continu op zoek is naar verbeteringen in het product en de dienstverlening. Maar het betekent ook dat zij helpt om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk.

Als Beleggingspanden.nl nieuwe beleggingspanden heeft wordt de beknopte informatie gratis per email toegezonden. Het is natuurlijk ook mogelijk om via beleggingspanden.nl verhuurd vastgoed aan te bieden. Op basis van ‘no cure no pay’ is Beleggingspanden.nl men graag verder van dienst.

Iedereen zit wel eens krap bij kas, of wil iets laten verbouwen of aanschaffen waarvoor extra geld nodig is. KredietSpotter helpt mensen met een oplossing die volledig aansluit bij hun persoonlijke wensen. Jouw bezoekers kunnen nu een vrijblijvende offerte ontvangen.

Pricewise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. Pricewise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, , met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem.

Makelaarzoeker is een leadgeneratie website gericht op mensen die wensen hun huis te verkopen. Op een laagdrempelige manier kunnen mensen hun gegevens achterlaten waarna er door makelaars in hun regio contact opgenomen wordt.

Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden? Nationaal Bespaarcentrum vergelijkt meer dan 600 hypotheken! Ontvang eenmalig per e-mail uitgebreide hypotheekinformatie met de scherpste hypotheekrentes van Nederland.

Allianz Global Assistance is met ruim 50 jaar ervaring dé specialist en wereldwijd marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit, servicegerichtheid en betrouwbaarheid.

Pricewise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de marktleiders in Nederland op het gebied van het (prijs-)vergelijken van diensten. Pricewise is de vergelijkingssite voor dienstenmarkten: energie, internet/tv/telefonie en schade- en zorgverzekeringen, , met een transparant en onafhankelijk vergelijkingssysteem.

Kort samengevat waarom Yezzer zo populair is: Alleen bij Yezzer zijn ondernemers in staat om in 10 minuten alle AOV’s te vergelijken en een complete aanvraag te doen, voor een fractie van de kosten, zonder ouderwets of onbegrijpelijk taalgebruik. Zo kan het dus ook.

Ferratum is al jaren de grootste aanbieder van leningen in Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij perfect hoe wij de Nederlandse consument van dienst kunnen zijn. U kunt elk moment van de dag een lening aanvragen, waar u ook bent.

 InShared is verzekering voor mensen die op een verstandige manier in het leven staan en er samen met InShared alles aan willen doen om de totale schade zo laag mogelijk te houden. 

Unive schadeverzekeringen. Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Als Adviseur en klantcoöperatieve vereniging werkt Univé zonder winstoogmerk, dus haar klanten zijn tevens haar leden.

webwinkelstraatje tips: