Spa & wellness

De boog kan niet altijd gespannen staan, neem even de tijd voor jezelf, even relaxen, laat jezelf verwennen met een massage, een modderbad of lekker ontspannen in de sauna. Uit of thuis, hier vind je wat je zoekt.

Webwinkelstraatje heeft voor u 15 van de beste aanbieders gesorteerd. 15 Gerenommeerde betrouwbare webshops met een goede prijs kwaliteit verhouding die wij u aanbevelen. Daaronder vindt u een aantal “tips. Ook deze webshops zijn door ons geselecteerd wegens hun service, kwaliteit en assortiment. Alles wat u hoeft te doen is op de  banner te klikken en webwinkelstraatje brengt u  rechtstreeks naar de shop van uw keuze.

SpaOnline.com heeft een aantal miljoen omzet per jaar en verwerkt dagelijks meer dan 400 vouchers. 95% van de sauna’s zijn aangesloten bij SpaOnline.com.

Aqualogic.nl – Life saving water filters  Ontstaan uit de ideële doelstelling van stichting IBOTA.org zijn AQUA Logic Drinkwaterfilters ontwikkeld om schoon drinkwater beschikbaar te maken voor hen in nood door armoede, rampen en noodsituaties. 

Pranayur heeft zichontwikkeld tot de beste en meest volledige leverancier van echte Ayurvedische producten voor de consument. Ze is daarmee dé Ayurveda-specialist van Nederland en maakt een gezond en gelukkig leven toegankelijk voor iedereen.

Gezondmarkt.nl is een snelgroeiende webshop voor gezonde, natuurlijke en Ayurvedische producten, zoals vitaminen, voedingssupplementen, superfoods en lichaamsverzorging.

De missie van The Body Shop® is om ervoor te zorgen dat mensen zich goed voelen – body & soul. Daarom biedt het merk gezichts- en haarverzorgingsproducten en make-up van hoge kwaliteit die door de natuur geïnspireerd en op ethische en duurzame

Online yoga and meditation classes. We are EkhartYoga, Europe’s largest online yoga studio. Practise yoga at home with Esther Ekhart and other top international teachers.

Opgericht in 1996, lookfantastic is de originele Britse beauty boetiek. Tot heden zijn wij Europa’s nummer 1 in retail voor beauty. Wij zijn de ultieme bestemming voor haar, beauty, huidverzorging en alles wat met mooiheid heeft te maken

Webwinkelstraatje tips